De docenten van Your Voice

Elaine Selie

Elaine is de drijvende kracht achter Your Voice. Haar ondernemershart en de kick van het coachen was de perfecte combinatie voor een succesvolle zangschool. Elaines visie voor de zangschool en haar leerlingen maakt Your Voice tot de plek die het nu is, waar gastvrijheid en persoonlijke aandacht voorop staan. Elaine studeerde schoolmuziek aan het Utrechts conservatorium maar specialiseerde zich uiteindelijk op het conservatorium van Haarlem met zang als hoofdvak. Naast haar werk op de zangschool schrijft ze eigen muziek met invloeden uit de soul, jazz en gospel en staat ze wekelijks op het podium bij Jong en Vrij.

Visie op zangles
“Ik wil mensen echt opbouwen, sterker maken en doen beseffen dat zij hun stem waard zijn. Persoonlijke aandacht voor de leerling, daar gaat het om. We heten niet voor niets Your Voice. Elke leerling heeft een eigen geluid en persoonlijke doelen en dat maakt iedere leerling uniek en bijzonder. Ik geef tips, technieken en advies waar de leerling dat nodig heeft. Ik streef naar een welkome sfeer in de les waar geen stomme vragen bestaan. Samen halen we het beste uit de stem.”

Lesdagen
maandag, dinsdag, woensdag (daluren)
donderdag (regulier)Nicole Verf – van Duin

Nicole geeft zangles en zangworkshops sinds 2009 en heeft zich in september 2013 ook bij Your Voice aangesloten.

Nicole kreeg zangles van onder andere Judith Wognum, Sylvi Lane en Herman van Doorn. In mei 2013 studeerde ze af aan het Conservatorium te Haarlem. Als uitvoerend zangeres is ze actief in de meerstemmige band ‘Classy Bees’ en muziekduo’s ‘Jaap en Nicole’ en ‘Arjan en Nicole’. Daarnaast staat ze op het podium met verschillende coverbands waaronder ‘Linke Soep’ en ‘Dancealot’. Door de jaren heen heeft ze op veel grote podia gestaan en zong ze backingvocals bij Trijntje Oosterhuis. Verder heeft Nicole in Thailand in de studio gewerkt aan twee CD’s. Haar tweede CD zal daar binnenkort worden uitgebracht.

Visie op zangles
“In mijn lessen staat plezier en leergierigheid op de eerste plaats. Ik wil dat mijn leerlingen lol hebben in wat we doen en ik hoop ze te stimuleren om steeds meer te willen leren. Mijn les richt ik in op de leerdoelen en muzikale interesses van de leerling. Naast plezier in de les vind ik het ook belangrijk dat we sprongen vooruit maken. Naar aanleiding van de stukken die we samen uitkiezen behandel ik verschillende technieken en gaan we elke uitdaging aan.”

Lesdagen
dinsdag, woensdag, donderdag (daluren)
momenteel met zwangerschapsverlof, terug in januari 2019

Lisa Kraak

Lisa volgde haar muziekopleiding aan de Rockacademie in Tilburg. Na een tijdje in verschillende bands te hebben gezeten besloot ze om eigen liedjes te gaan schrijven en hiermee een show in elkaar te zetten. In 2014 studeerde ze glansrijk af met haar eigen songs in een uitverkocht theater, De NWE Vorst in Tilburg. Ze volgde een minor Psychologie en de cursus Tools for Teachers bij Corula Klein Goldewijk en wist zich zo te specialiseren op Performance. Haar liefde voor muziek wordt gevoed door artiesten als Sia, Stevie Wonder, Munford and Sons en Prince.

Visie op zangles
“Lesgeven is een enorme passie van me. Zingen is fijn en leuk maar soms ook intiem, daarom vind ik persoonlijke begeleiding heel belangrijk. Door in de lessen aandacht te besteden aan het bouwen aan zelfvertrouwen, stem, performance en interpretatie ontwikkel je de beste zang-versie van jezelf. Mijn passie voor zingen wil ik graag overdragen op mijn leerlingen. Door mijn enthousiasme hoop ik mijn leerlingen te stimuleren en te motiveren.”

Lesdagen
maandag (regulier)
dinsdag (daluren en regulier)

Rhona Roode

Rhona is binnen de zangschool expert als het om meer dan zingen gaat. Je vindt haar op het podium, naast haar rol als zangeres, als actrice en danseres. Ze behaalde in 2015 haar diploma voor de vakopleiding muziektheater aan het conservatorium van Haarlem. Via voordekunst.nl zette ze een crowdfunding op voor haar eigen theatershow ‘Ongemak in de dames WC’, binnenkort in de theaters. Naast haar brede kennis uit haar opleiding zijn Lax Vox en EVTS stem- en zangmethodes waar Rhona ook graag mee werkt.

Visie op zangles
“Ik heb een grote passie voor zingen en lesgeven. In mijn lessen richt ik mijn aandacht op de persoonlijke wensen van de leerling. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. Tijdens mijn lessen probeer ik er samen met de leerling achter te komen wat deze zijn en hoe we deze door persoonlijke doelen te stellen kunnen verbeteren. Dat in een vertrouwelijke sfeer waarbij plezier en een positieve benadering centraal staat.

Lesdagen
dinsdag, woensdag, vrijdag (regulier)

Eline de Jong

Lesdagen
maandag en woensdag (regulier)

 

Anouk van der Laan

Lesdagen
maandag, donderdag (regulier)

Tom Veeke

Lesdagen
donderdag (daluren en regulier)
vrijdag (daluren)

Susan Joyce

Lesdagen
dinsdag, woensdag (daluren i.v.m. verlof Nicole)
dinsdag, woensdag, zaterdag (regulier)

X