Zangles

"Wil je je zangtechnisch ontwikkelen? Wil je groeien in je zelfvertrouwen of heb je behoefte aan feedback en coaching voor je eigen muziek of in de studio? Wij kunnen je altijd helpen!"


Privéles (45 minuten)

In een privéles sta jij centraal en wordt er alle tijd genomen voor de ontwikkeling en groei van jouw stem. In de les werk je vanuit een lied dat je zelf, of met hulp van de docent, kiest. Waar je knelpunten tegen komt zal de docent je tips en technieken aanreiken en zal je ervaren dat je uiteindelijk meer stemcontrole krijgt. Privéles kan wekelijks of twee-wekelijks gevolgd worden.


Duoles (60 minuten)

In een duoles krijg je samen een uur aandacht van één van onze docenten. Tijdens deze lessen is ruimte voor persoonlijke aandacht voor beide leerlingen en leer je ook van elkaar. Er wordt ook hier vanuit een lied gewerkt en daarnaast is het mogelijk om een deel van de les te besteden aan meerstemmig zingen. Duoles kan wekelijks of twee-wekelijks gevolgd worden.


Trioles (60 minuten)

De trioles biedt plaats voor drie leerlingen. Ook in deze lessen leer je van elkaar en wordt er aandacht besteed aan meerstemmig zingen. Trioles kan wekelijks of twee-wekelijks gevolgd worden.


Groepsles (60 minuten)

Tijdens onze groepslessen staat meerstemmig zingen centraal. In deze lessen kan je ervaren dat zingen met anderen ontzettend leuk is om te doen en gaandeweg pik je ook nog wat zangtechniek mee. Om iedereen ook individuele aandacht te kunnen geven bestaan onze groepen uit maximaal 7 personen. Groepslessen vinden wekelijks plaats in periodes van 10 lessen.


KIDSclub (45 min)

Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar is er de Your Voice KIDSclub! Op dinsdagmiddag 15:45 - 16:30 kunnen kids van 6 t/m 8 jaar terecht en op de zaterdagochtend zijn kids van 4 t/m 6 jaar welkom tussen 9:30 en 10:15. De KIDSclub vindt wekelijks plaats in periodes van 10 lessen.