Wat onze leerlingen zeggen

Lees onze goede reviews

op Facebook

Wil jij ook zangles?

de proefles is gratis (30 min.)
Neem contact op

"ik heb zangles van Nicole van Duin. Ik ben erg blij met haar. Ze leert mij hoe ik mijn ademhalingstechniek moet gebruiken. Dit doet zij door dat we liedjes moeten zingen samen met andere leerlingen maar ook alleen. Dit is vooral voor je zelfvertrouwen goed. Ik kan vertellen dat het elke week beter gaat. Een leuke spontane meid die je het vertrouwen geeft dat je het kan."

Irma

"My 9 years old daughter is having as of September singing lesson by Elaine. She is very excited and having big pleasure with Elaine. What is more important for her is that she learned more then in other waisted 2 years by an other teacher. Elaine is very constructive and having a good individual approach to each student. I'll really recommend Elaine to everyone."

Moeder Daniella

"Zingen bij Your Voice is heerlijk! Echt zangles op maat. Vooral heel praktisch en gewoon lekker zingen. Elaine geeft goed tips en adviezen waar je thuis weer mee aan de slag kan. Een aanrader in Amsterdam West!"

Naomi

"Ik heb nu al een paar maanden les van Nicole en het is iedere les echt super gezellig. Ik zit in een groepsles en toch krijg ik ook veel persoonlijke aandacht en feedback van de anderen in de groep. Ik merk dat ik mij steeds meer op gemak voel als ik met mijn team op het podium sta en ook haal ik de (hoge)noten steeds gemakkelijker."

Paulien

"I had singing lessons before I started with Elaine as a vocal coach, but with Elaine singing is a revelation and an exciting journey. She is helping me to discover so much more about my voice, how much bigger my voice can be and what I can do with my voice as well as finding connections with the music I am singing. Elaine has a amazing knowledge of singing technique, vocal anatomy and of the music. She tailors your lessons to suit exactly what your voice needs to develop and achieve maximum results. Up on that she has a wonderful range of material which she coaches me on singing wise to enable my self confidence."

Milangelo

"Heel goed. Ik ben op zich niet zo goed in beoordelen, maar weet wel dat mijn dochter op dit moment de techniek van het zingen en het begeleiden op de piano onder de knie krijgt. Ik ben bijzonder blij dat zij bij Elaine les krijgt. Het inspireert mijn dochter en geeft haar mede op school of andere gelegenheden het gevoel dat ze naar buiten kan komen en presenteren. Onzekerheid bij kinderen en ook volwassenen natuurlijk speelt hierbij een rol. Mijn dochter kan zich presenteren, mede dankzij Elaine."

Moeder Robin

"Ik heb sinds een klein jaar zangles bij YourVoice en ben enorm tevreden! Elaine en Katie zijn ontzettend laagdrempelig van aanpak en goed in hun vak. Zingen is heel 'naakt' dus het is belangrijk dat je je op je gemak voelt. Door de positieve feedback en hun enthousiasme lukt dat al heel snel! Ik heb ondertussen heel veel geleerd en zelfs al een aantal 'optredens' gehad. Elke keer worden er weer nieuwe dingen bedacht, zoals het opnemen van een nummer in een echte studio. Op deze manier heb je ook nog eens een blijvend aandenken. Kortom: echt een aanwinst voor de Baarsjes en omstreken :-) "

Stephanie

"Ik heb inmiddels een jaar les van Elaine. Helaas niet elke week. Ze is een goede docente en zelf ook erg getalenteerde zangeres. Toen ik binnen kwam, was ik nog erg verlegen en durfde ik bijna geen noot te zingen waar zij bij was. Dankzij haar motiverende en enthousiasmerende woorden, zing ik inmiddels in ons kerkkoor en durf ik al veel meer hardop te zingen in de les. Elaine maakt zingen leuk en ik ga altijd met energie bij de zangles weg. Echt een aanrader!"

Jolanda

"Ik heb nu een tijdje zangles van Elaine en heb nu al het idee super veel geleerd te hebben. Je krijgt veel positieve feedback en zowel de positieve als negatieve punten worden op een vriendelijke manier gezegd. Je voelt je snel op je gemak en wordt net zo lang geholpen tot je zelf ook zeker bent van wat je doet. Naast leerzaam is het ook nog eens gezellig. Elaine is erg lief en geduldig: elke les is om naar uit te kijken! Je kan met jouw vragen bij haar terecht en krijgt eerlijk antwoord. Kortom: hartstikke leerzaam en gezellig! "

Claudine

"Elaine, is positief, stimulerend, en bevlogen van haar vak, zingen. Ze begeleidt je om je stem als instrument te gaan gebruiken. Ze combineert op een prettige manier lekker zingen met techniek. Wil je zingen en je stem ontdekken, ga dan naar Elaine. "

Vader Linde

"Wat mij vooral positief opvalt, is de visie die Elaine heeft voor mij als zangeres en mijn stem - ze kijkt vooruit en kiest vanuit haar kennis, kunde en ervaring aspecten waar we aan gaan werken tijdens de lessen. Daarin is zij vriendelijk en geeft ze je de volle aandacht. Een aanrader!"

Moeder Mathilda

"De zanglessen van Elaine zijn super leuk en leerzaam. Elke week leer ik weer iets nieuws. Als ik op zangles kom dan gaan we altijd leuke liedjes zingen. Elaine is een zeer getalenteerde zangeres. Ik vind het altijd leuk om naar zangles te gaan. Elaine is ook erg geduldig ze luistert goed naar wat je wilt. Ik vind de lessen altijd super leuk."

Mies

"Ik heb voor het eerst in mijn leven zangles en ik merk dat ik heel snel heel veel leer van Elaine. Ik vind het best eng om mijn stem te laten horen, maar bij Elaine voel ik me goed op me gemak. Ze is geduldig, neemt de tijd om dingen uit te leggen en is heel positief. Wat ook heel leuk is, is dat je samen bespreekt welk liedje je wilt zingen en daar dan aan gaat werken. Ik vind het altijd erg gezellig en kan keihard met haar lachen. Daar komt bij dat ik nog veel leer ook! Een super leuke ervaring dus. Als je zangles wilt, van een goede en gezellige zanglerares raad ik het zeker aan om op zangles bij Your Voice te gaan!"

Mandy

"Meerdere keren ben ik al geswitcht van zangles, maar hier ben ik op mijn plek. Elaine en Katie zijn leuke, fijne en kundige mensen, en je kan er ook voor kiezen om (kleine) optredens te doen buiten de les. Ik vind het een aanwinst in Amterdam West."

Helen

"Ik heb nu een poosje les van Katie en wat een leuke les. Leerzaam, ontspannend heerlijk, wat een energie! Ik zou zeggen: kom hier ook lessen volgen want je gaat ook optredentjes doen..... "

Angeles

"Wat mij vooral positief opvalt, is de visie die Elaine heeft voor mij als zangeres en mijn stem - ze kijkt vooruit en kiest vanuit haar kennis, kunde en ervaring aspecten waar we aan gaan werken tijdens de lessen. Daarin is zij vriendelijk en geeft ze je de volle aandacht. Een aanrader!"

Laura

"Zangles bij Elaine is superleuk! En heel erg leerzaam, iedere les leer ik iets nieuws. Door haar durf ik steeds meer op andere plekken te zingen, en de uitvoering aan het eind van het jaar is een grote uitdaging maar wel heel leuk. Altijd als ik van zangles thuis kom ben ik helemaal blij, en ik raad haar iedereen aan!"

Elisabeth